Το κουταβάκι της φωτογραφίας είναι παράλυτο. Έχει κάταγμα στη σπονδυλική του στήλη. Μπορεί να βοηθηθεί, αλλά το φιλοζωικό σωματείο Θεσπρωτίας, το οποίο και έχει αναλάβει το σκυλάκι, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ.

Ζητήσαμε από τον πρόεδρο να μεταφέρουμε το σκυλάκι σε ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ, και να γίνει διάγνωση (και εφ'όσον γίνεται, θεραπεία/χειρουργείο) από έναν από τους καλύτερους ορθοπεδικούς χειρούργους στην Ελλάδα. Επιμείναμε, ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, αλλά το σωματείο αρνείται πεισματικά να μας το επιτρέψει. Αντί αυτού, επέλεξαν να αντιμετωπίσουν το κάταγμα στη σπονδυλική στήλη δια της ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ (!).

Στο σκυλάκι δεν χορηγείται καν κορτιζόνη, όπως είχε συστήσει αρχικά ο κτηνίατρος που είδε το σκυλάκι στην Ηγουμενίτσα. Ο Κύριος Κόρπας επέλεξε να μην του τη δώσει, γιατί θα "εμπόδιζε την εναλλακτική θεραπεία". Ενημέρωσε όλους μας (και τα μέλη του σωματείου του) οτι του την χορηγεί, σήμερα όμως τελικά μας είπε ότι έκρινε καλύτερο ούτε αυτή να του δώσει...

ΔΕΚΑΔΕΣ άνθρωποι έχουν προσφερθεί να βοηθήσουν το σκυλάκι, και προσπαθούν μάταια εδώ και μέρες να μεταπείσουν τον Πρόεδρο και τα μέλη του σωματείου. Οποιαδήποτε σχόλια φέρνουν τον πρόεδρο και το σωματείο σε δύσκολη θέση σβήνονται, ενώ ερωτήματα από εθελοντές και ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν σβήνονται.

Φτιάξαμε αυτή τη σημείωση σε μια τελευταία μας προσπάθεια να κοινοποιήσουμε το γεγονός, και να πείσουμε τους "ειδήμονες" να δώσουν στο σκυλάκι την ευκαιρία για το καλύτερο. Να μην του στερήσουν οποιαδήποτε ελπίδα μπορεί να έχει.

Παρακαλώ όλους να κοινοποιήσουν, και να προσπαθήσουν να μεταπείσουν τον πρόεδρο και οποιονδήποτε τελικά ορίζει τη μοίρα του ζώου, ώστε το σκυλάκι να έχει την ευκαιρία για το καλύτερο!!!

από Maria Karyda B την Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2010 στις 5:58 μ.μ.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ / ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ / ΑΙΤΗΣΗ

Βίντεο από το σκυλάκι:

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1226438759245&oid=134975753179713#!/video/video.php?v=1226438759245&oid=134975753179713