GEFI63



Πέμπτη, 11 Ιούνιος 2009
ΕΚΤΑΚΤΟ: ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΠΕΡΓΟΣ ΠΕΙΝΑΣ-ΔΙΨΑΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ STOPCARTEL 11-6-2009



Δεύτερος Απεργός πείνας, δίψας έξω από την Επιτροπή Ανταγωνισμού από σήμερα το πρωί. Μαζί με τον Θεόδωρο Τενέζο, ο γιατρός Γιώργος Κοσμόπουλος, 59 ετών, Πρόεδρος τού STOPCARTEL, καί συνεταίρος του, σταμάτησε τη λήψη υγρών, στερεάς τροφής και φαρμάκων, απαραίτητων για την επιβίωσή του, καθώς πάσχει από σοβαρή αιματολογική νόσο.

Ζήτημα λίγων 24ωρων ο θάνατός τους.



Μετά την απόφαση αυτή, από κοινού απέστειλαν ανοικτή επιστολή στον πρωθυπουργό.


ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ


Προς τον πρωθυπουργό

κ. Κώστα Καραμανλή

Αθήνα 11-6-2009

Κύριε πρωθυπουργέ,


Mας είναι γνωστό ότι έχετε κωφεύσει στα επανειλημμένα υπομνήματα τού απεργού πείνας κ. Θεόδωρου Τενέζου η οποία συμπληρώνει 120 ημέρες.

Είχε προηγηθεί προ δέκα μηνών υπόμνημα τού κ. Γεωργίου Κοσμόπουλου, ιατρού, το οποίο σας κατήγγειλε όλο το υπόβαθρο της υπόθεσης της ολοκληρωτικής καταστροφής μας από το ελληνικό καρτέλ τού χάλυβα. Το ίδιο καταγγελτικό υπόμνημα το περιεχόμενο τού οποίου εσείς αγνοήσατε, είχε την ίδια ακριβώς τύχη, απευθυνόμενο στον υπουργό σας της Ανάπτυξης Χ. Φώλια, όπως και στον εισαγγελέα κ Σανιδά.

Έτσι φθάσαμε στην απεργία πείνας τού κ.Θεόδωρου Τενέζου, έξω από το κτήριο της Επιτροπής Ανταγωνισμού τούς τελευταίους τέσσερις μήνες !

Ο κ. Τενέζος, πρόβαλε τα γνωστά τρία νόμιμα και αυτονόητα αιτήματα, τα οποία σε οιοδήποτε ευνομούμενο κράτος δικαίου θα είχαν ικανοποιηθεί χωρίς καν να χρειαστεί απεργία πείνας.

Δηλαδή,

1. Ξεσκέπασμα, με πλήρη έρευνα της καταγγελίας του, του ελληνικού καρτέλ χάλυβα δηλαδή αυτών πού μας κατέστρεψαν.

2. Αλλαγή της σύνθεσης της Επιτροπής Ανταγωνισμού, γεγονός πού εκ των πραγμάτων έχει ήδη δρομολογηθεί.

3. Προστασία μας και όλων των πολιτών πού καταγγέλλουν τα κάθε είδους καρτέλ,από τα αντίποινα πού δεχόμαστε από τούς καταγγελμένους πού μας κατέστρεψαν.

Επειδή όμως σαν πολιτικοί είσθε δέσμιοι της διαπλοκής με τούς βιομηχάνους , μεγαλοεπιχειρηματίες και τραπεζίτες αρνηθήκατε να τα ικανοποιήσετε και σιωπήσατε επί τέσσερις μήνες.

Η άρνησή σας αυτή ακριβώς είναι αποδεικτική τού γενικού προβλήματος πού προβάλλεται μέσα από αυτή την πολιτική απεργία πείνας, δηλαδή της πλήρους εξάρτησής τής ελληνικής πολιτικής από τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα.

Σήμερα τό πρωί ο απεργός πείνας κ.Θεόδωρος Τενέζος αποφάσισε να προχωρήσει στο τελικό στάδιο, δηλαδή διέκοψε ήδη τη λήψη και κάθε είδους υγρών. Αυτό σημαίνει ότι οδηγείται στον θάνατο, εντός ολίγων 24 ωρών.

Μετά την επιμονή του στην αμετάκλητη αυτή απόφασή του, ο κ.Γιώργος Κοσμόπουλος 59 ετών,συνεταίρος του, Πρόεδρος τής ΜΚΟ STOPCARTEL και ιατρός χειρουργός θώρακος απεφάσισε να προχωρήσει και αυτός σε σκληρή και πλήρη απεργία από κάθε είδους υγρά, στερεά τροφή και από φαρμακευτική αγωγή απολύτως απαραίτητη για την επιβίωσή του, την οποία λαμβάνει για συγγενή σοβαρή αιματολογική νόσο από την οποία πάσχει.

Αυτό σημαίνει ότι οδηγείται στον θάνατο εντός ελαχίστων 24ωρων.

Μάς είναι γνωστό, ότι φυσικά και δεν πρόκειται να συγκινηθείτε από αυτή την μαθηματικά βέβαιη κατάληξη. Το πλέον πιθανό είναι ότι θα ανακουφιστείτε από την απαλλαγή σας από την ενοχλητική παρουσία μας.

Εμείς όμως φεύγουμε με την πεποίθηση ότι πράξαμε αυτό πού έπρεπε, καταθέτοντας συγχρόνως μία πολύτιμη υποθήκη προς όφελος αυτού τού λαού.

Εσείς ,απλά θα καταγραφεί τε σαν ένας πρωθυπουργός, ανήμπορος να προστατεύσει τα στοιχειώδη δικαιώματα των απλών υπηκόων του οδηγώντας τους στο θάνατο...

Γιώργος Κοσμόπουλος - χειρουργός θώρακος-καρδιάς
Θεόδωρος Τενέζος - επιχειρηματίας

==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"
Αναρτήθηκε από nasosgr στις 6/11/2009 04:23:00 μμ
Ετικέτες STOP CARTEL

από GEFI63 στις 12:06, 12 Ιουνίου 2009